workshop i heste-assisteret terapi

 

Er du nysgerrig på personlig udvikling i samspil med heste

Afprøv, oplev og mærk hvordan du i samspil med heste kan arbejde med personlig udvikling. Få viden om det autonome nervesystem og om, hvorfor arbejdet virker i forhold til terapi.

Workshoppen henvender sig til alle, som er optaget af personlig udvikling – samt er nysgerrige på, hvordan man kan arbejde med det i samspil med heste. Workshoppen giver nemlig mulighed for personlige udvikling fra en anderledes vinkel, nemlig i samspillet med heste – alt sammen med udgangspunkt i viden om vores nervesystem.

   Sådan foregår workshoppen: 
Workshoppen tager udgangspunkt i øvelser på banen sammen med en hest, hvor deltagerne arbejder med relationer, kontakt og indre lederskab. Der arbejdes både med afbalancering af nervesystemet og aflæsning af eget og hestens nervesystem. Derudover vil deltagerne på workshoppen få viden om det autonome nervesystem, så de fremadrettet bedre kan afbalancere deres eget nervesystem.

Deltagerne behøver ikke have kendskab til heste eller ride-kundskaber. Arbejdet med hesten foregår på jorden. Workshoppen foregår på en smuk og landlig gård omkranset af marker og natur i Human Horses landsted i Ringsted. På den måde får deltagerne også glæde af den ro som personlig udviklingsarbejde i naturen giver.

Mine forudsætninger:
Jeg kan tilbyde personlig udvikling med heste, da jeg er uddannet psykoterapeut, har arbejdet med heste hele mit liv og i de sidste 15 år har arbejdet med fokus på horsemanship og afbalancering af hestens autonome nervesystem – et system, der i høj grad ligner menneskets. Derfor kan jeg med lethed aflæse hestens adfærd, dens følelsesmæssige tilstand og dens respons på dig. Alle mine heste er horsemanship-trænet, og bliver trænet dagligt, hvorfor de kan være i behagelig kontakt med deltagerne. Jeg har nemlig i mit arbejde altid fokus på sikkerhed for kursister. Som psykoterapeut har jeg speciale i det autonome nervesystem, biokemien bag og har derfor stor viden og erfaring med at afbalancere og robustheds-styrke disse. Herved kan jeg støtte deltagernes proces og sørge for, at relationen mellem deltagerne og hestene er af givtig karakter. Til hverdag arbejder jeg med PTSD ramte veteraner og politibetjente, samt børn og unge med psykiske og sociale udfordringer samt klienter med stress, angst og depression mv. Jeg har desuden  lige afsluttet terapidelen af Danmarks første neuroaffektive forskningsprojekt i hesteassisteret terapi. Her har jeg i 2021 haft PTSD ramte veteraner i terapi for i samarbejde med Aarhus Universitet og Danmarks Veteraner at undersøge virkningen af terapiformen. 

Sted: Hjelmsømaglevej 80 

Næste workshops: 17-18 juni 2023 eller 2-3 september 2023

Tid: 10-16

Pris: 3000 kr

Deltagere: 5-8

 

Kontakt på sussi@humanhorse.dk eller 22511074 for mere info og tilmelding. Tilmelding er først gældende, når depositum på 1000 kr er betalt.