Kurser og forløb

  1. kom stress til livs med heste-assisteret coaching

Heste-assisteret coaching er en effektiv og veldokumenteret behandlingsmetode, som giver dig mentale og kropslige værktøjer til at kunne forebygge og afhjælpe stress, depression, angst mm.

Heste besidder en stor kropslig og mental balance. Som udprægede flokdyr er de i stand til at videregive denne balance. Derfor vil du gennem kropslige og mentale øvelser med hesten få bragt dit eget nervesystem, krop og sind i samme ro – samt i forløbet selv blive i stand til at kunne skabe denne balance i din hverdag.

Det er ikke nødvendigt at have kendskab til heste eller have ride-kundskaber. Arbejdet med hesten foregår med øvelser fra jorden, og hesten er specialtrænet til at være i behagelig kontakt. Alle øvelser tager udgangspunkt i velbehag, da forskningen viser, at det giver adgang til netop den del af nervesystemet, der skaber balance og ro.

I løbet af sessionerne har du også samtaler med mig. Samtalerne vil give dig større bevidsthed og afklaring omkring din egen situation, øge din forståelse af din krop samt dit nervesystem og dets opbygning. Samtalerne og de kropslige øvelser med hesten vil give dig en langt større robusthed i forhold til fremtidige belastninger – samt bevirke, at du bliver mere nærværende, tryg og ikke mindst gladere i din hverdag. Sessionerne foregår i naturskønne omgivelser ved kokkedal eller lyngby.

Pris: 1000 kroner per time

Forløb: jeg anbefaler forløb a 16 sessioner